Reset Password

Your search results

Συχνές Ερωτήσεις

February 20, 2019 by iWP Brand Building

Ο τουρισμός στην Κύπρο αυξάνεται κάθε χρόνο. Πάνω από το 80% των κρατήσεων γίνονται μέσω ηλεκτρονικών πλατφόρμων ενοικίασης, είναι ένας απλός και έξυπνος τρόπος να αποκτήσετε εισόδημα από το σπίτι, την εξοχική κατοικία το διαμέρισμα σας ή να το αυξήσετε

Πρόκειται ουσιαστικά για ηλεκτρονικές πλατφόρμες ενοικίασης, οι οποίες φέρνουν σε επικοινωνία τον οικοδεσπότη με τον πελάτη, ενώ είναι ταυτόχρονα υπεύθυνες για την διεκπεραίωση της διαδικασίας της κράτησης σε ολόκληρο τον κόσμο

Σύντομα θα μπορεί να προβάλεται και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα booking.com και άλλες.

Φυσικά, καθώς οι τιμές του ακινήτου ανά διανυκτέρευση προσδιορίζονται στην τιμή που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, έτσι ώστε αφαιρώντας το ποσό παρακράτησης των ηλεκτρονικών πλατφόρμων ενοικίασης αλλά και το ποσοστό της webooking να αποδίδεται στον ιδιοκτήτη το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

 • Δωρεάν αξιολόγηση του ακινήτου σας.
 • Ιδέες και συμβουλές για την καλύτερη προβολής του ακινήτου σας.
 • Ολοκληρωμένη προβολή του ακινήτου σας και δημιουργία καταχώρισής του στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες Airbnb,Holiday Lettings και μελλοντικά σε περισσότερες.(Σύντομα και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα booking.com)
 • Πλήρης διαχείριση του λογαριασμού στο Airbnb,Holiday Lettings, booking.com και σε άλλες.
 • Προώθηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας webookingcyprus.com για αύξηση της πληρότητας.
 • Διαχείριση κρατήσεων και διαρκής επικοινωνία με τους υποψηφίους επισκέπτες 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο.
 • Έλεγχος ταυτότητας και αξιολόγηση των επισκεπτών.
 • 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο υπηρεσίες υποδοχής επισκεπτών.
 • Έντυπες οδηγίες προς τους επισκέπτες για την άψογη διαμονή τους.
 • Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος από τη webooking αμέσως μετά από κάθε κράτηση.
 • Εβδομαδιαία ηλεκτρονική ενημέρωση κρατήσεων και διαθεσιμότητας του ακινήτου  σας.
 • Βελτιστοποίηση τιμών, καθημερινός έλεγχος και προσαρμογή τιμών ανάλογα με την εποχή και τη ζήτηση των ακινήτων.
 • Τακτικός έλεγχος από την webooking και ενημέρωση για την κατάσταση του ακινήτου σας.
 • Check in & Check out**
 • Εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο και για όσο διαρκεί η κράτηση του ακινήτου σας**
 • Συντήρηση και επιδιόρθωση βλαβών 24 ώρες το 24ωρο από επαγγελματίες τεχνικούς**.
 • Επαγγελματική φωτογράφιση για την καλύτερη προβολή**.

Όχι, δεν συμπεριλαμβάνεται το ποσοστό που ζητά η κάθε ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης, το οποίο ξεκινάει και κυμαίνεται από 0% μέχρι 20%. Μαζί με τη webooking ορίζετε την ελάχιστη τιμή ανά διανυκτέρευση για κάθε ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης ξεχωριστά, έχοντας καθημερινή παρακολούθηση της αγοράς και της δυναμικής αυξομείωσης τιμών της καταχώρησής σας, ώστε αυτή να είναι ανταγωνιστική. Τέλος, η webooking προσθέτει το ποσοστό που παρακρατείται από κάθε ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης, ώστε το τελικό ποσό να είναι πάντα στο ελάχιστο που θέλετε. Για παράδειγμα αν με τη webooking ορίσετε ελάχιστη τιμή κράτησης ανά διανυκτέρευση στα 100€ και μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης χρεώνει για κάθε κράτηση ένα ποσοστό 15%, η  webooking τοποθετεί την τιμή στα 115€. Έτσι το ποσό μετά την αφαίρεση του ποσοστού που χρεώνει η κάθε ηλεκτρονική πλατφόρμα να φτάνει στα 100€. Η webooking πληρώνεται με το ποσοστό που της αναλογεί από τα καθαρά έσοδα, δηλαδή αφού πρώτα έχει αφαιρεθεί το ποσοστό της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενοικίασης.

Από ένα δωμάτιο, διαμέρισμα, σπίτι, έπαυλη . Πρέπει να είναι όλα επιπλωμένα, όμορφα διακοσμημένα για να προσελκύσουν αρκετούς επισκέπτες.

Αναλόγως του ακινήτου, της τοποθεσίας και των παροχών του, μπορεί να αποδώσει από 6000 € -12000 € ως και πολλά περισσότερα σε ένα χρόνο*.
(*Τα πιο πάνω ποσά υπολογίζονται για ένα μικρό ακίνητο με μέση τιμή 50 € ανά διανυκτέρευση και πληρότητα μεταξύ 10 και 20 διανυκτερεύσεων ανά μήνα).

Στη webooking η ομάδα τον ειδικών μας, 24ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο καταχωρεί το ακίνητο σας σε μεγάλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες ενοικίασης ακινήτων, το προβάλλει και το προωθεί μέσω των social media. Ταυτόχρονα, η webooking καθημερινά ελέγχει και προσαρμόζει τις τιμές ανάλογα με την εποχή και τη ζήτηση των ακινήτων, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη πληρότητα και μεγιστοποίηση των εσόδων σας, έρχεται σε επικοινωνία με τους υποψήφιους επισκέπτες, αξιολογεί αυτούς και δέχεται κρατήσεις, κρατώντας σας πάντα ενήμερους για τη διαθεσιμότητα.

Στη webooking δεν εγγυώμαστε συγκεκριμένο αριθμό κρατήσεων.

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Κύπρου. Απλά συμπληρώσετε την  Φόρμα Ενδιαφέροντος. Η έμπειρη ομάδα της webooking θα επεξεργαστεί τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του ακινήτου σας και σε διάστημα επτά ημερών, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ορίσετε ραντεβού στο ακίνητό σας, για να συζητήσετε τα επόμενα βήματα της συνεργασίας σας.

Βασική προϋπόθεση είναι το ακίνητο να είναι λειτουργικό, σε καλή κατάσταση, διαθέτοντας όλο τον βασικό εξοπλισμό, να είναι επιπλωμένο, να έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό εστίασης, θέρμανση, Air Condition, λευκά ήδη.Με λίγα λόγια να καλύπτονται όλες οι ανάγκες του επισκέπτη, δημιουργώντας του την αίσθηση της οικειότητας, κάνοντας τον να νιώθει σαν στο σπίτι του. Όσο αυξάνονται οι παροχές αυξάνεται και η ζήτηση του ακινήτου σας.

Χρειάζονται μόνο 5-10 εργάσιμες μέρες έτσι  ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και να αρχίστε να δέχεστε τις πρώτες κρατήσεις και φυσικά να κερδίζετε χρήματα.

Με χαρά μπορεί! Αναθέτοντας την διαχείριση του ακινήτου σας στη webooking, θα αυξήσετε τις κρατήσεις και θα έχετε καλύτερες κριτικές!
Με την webooking μπορείτε να κερδίζετε χρήματα χωρίς κανένα κόπο από εσάς!

Η ομάδα διαχείρισης κρατήσεων της webooking ελέγχει όλο το εικοσιτετράωρο για πιθανές κρατήσεις στο ακίνητό σας και μέσω της χρήσης εξειδικευμένου προγράμματος ενημερώνεται το ημερολόγιο του ακινήτου σας σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Προωθώντας το ακίνητο σας σε περισσότερες ηλεκτρονικές πλατφόρμες ενοικίασης εξασφαλίζετε περισσότερες κρατήσεις και έσοδα. Αναλόγως του ακινήτου, της τοποθεσίας που αυτό βρίσκεται και των παροχών που προσφέρονται, μπορούμε με την ολοκληρωμένη προβολή του,  με την κατάλληλη στρατηγική και marketing, αλλά και φροντίζοντας για  μια όμορφη διακόσμηση και μια επαγγελματική φωτογράφιση, να αυξήσουμε την πληρότητα του ακινήτου σας. Κι όλα αυτά, χάρις στη webooking!

Η webooking αναλαμβάνει διαχείριση ακινήτων για κρατήσεις πέραν των 3 ημερών. Κρατήσεις μικρότερης διάρκειας μπορούν να επηρεάσουν την επιλεξιμότητα και πληρότητα του ακινήτου σας, όπως επίσης και το εισόδημά σας, καθώς ουσιαστικά αποκλείονται πιθανές μεγαλύτερες κρατήσεις πέραν των 3 ημερών.

Ναι, μπορείτε να το κάνετε σε συνεννόηση με τη webooking.

Ναι, πολύ απλά ενημερώστε τη webooking για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που επιθυμείτε να μη διαθέτετε προς ενοικίαση το ακίνητό σας.

Αναθέτοντας την διαχείριση του ακινήτου σας στη webooking, εσείς απλά ορίζετε την διαθεσιμότητα και τα υπόλοιπα αφήστε να τα διαχειριστεί η έμπειρη ομάδα της webooking για εσάς. Με αυτό τον τρόπο, ο επισκέπτης νιώθει πιο άνετα και γνωρίζει ότι υποστηρίζεται από μία επαγγελματική υπηρεσία. Εσείς πολύ απλά παρακολουθήστε το εισόδημα σας να αυξάνεται.

Μόλις το ακίνητο σας δεχτεί κράτηση, η webooking σας στέλνει αυτόματα την ίδια ημέρα email με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε: τα ακριβή στοιχεία του επισκέπτη , τον αριθμό ατόμων, την ημέρα άφιξης και αναχώρησης, το ακριβές ποσό που κερδίζετε από την κράτηση, το ακριβές ποσό που αναλογεί στην παροχή των υπηρεσιών της webooking ανάλογα και με το πακέτο που έχετε επιλέξει, καθώς επίσης και κάποιες οδηγίες για τη σωστή προετοιμασία του ακινήτου σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση της κράτησης.

Οι πληρωμές γίνονται 48 ώρες έως 5 ημέρες μετά από το check-in των επισκεπτών με προσυμφωνημένη μέθοδο με τον ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου πρέπει να συμμορφώνεται με την εκάστοτε σχετική νομοθεσία και να απευθύνεται στις Αρμόδιες Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας προς δήλωση των κερδών του, εάν τούτο προνοείται από τη νομοθεσία και  η webooking δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τη μη συμμόρφωσή του.

Με την κράτησή του ο επισκέπτης έχει αποδεκτεί τους όρους ενοικίασης του ακινήτου σας.

Ανάλογα με τους όρους, επιστρέφεται ολόκληρο ή μέρος του ποσού στον επισκέπτη.

Η webooking συλλέγει όλα τα δεδομένα από εσάς και δημιουργεί ένα οδηγό του ακινήτου σας, ο οποίος αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε κάθε επισκέπτη σας πριν την άφιξή του. Επίσης, δημιουργείται οδηγός περιοχής με τουριστικά αξιοθέατα, σημεία ιδιαίτερης ιστορικής αξίας, σημεία ενδιαφέροντος, προτεινόμενες παραλίες, εστιατόρια, καφετέριες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ενδιαφέρει τον επισκέπτη σας και αποστέλλεται σε αυτόν ηλεκτρονικά.

Με το πακέτο Πλήρης διαχείριση’ η webooking προσφέρει την πλήρη διαχείριση του ακινήτου σας, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η υπηρεσία check-in / check-out.

Με την ολοκλήρωση μιας κράτησης στο ακίνητό σας, ο επισκέπτης λαμβάνει ένα ενημερωτικό email από τη webooking με όλες τις χρηστικές πληροφορίες (π.χ. ακριβής τοποθεσία του ακινήτου) και ο επισκέπτης ενημερώνει ακολούθως για την πιθανή ώρα άφιξης του, έτσι ώστε το προσωπικό της webooking να τον συναντήσει και να τον ξεναγήσει στον χώρο.

Το προσωπικό της webooking θα βρεθεί στο ακίνητο σας για να παραλάβει τα κλειδιά και να ελέγξει για τυχόν ζημιές, φθορές ή βλάβες που πιθανόν να έχουν προκληθεί από απροσεξία τον φιλοξενούμενων σας. Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό της webooking σας κρατά ενήμερους και μαζί θα οργανώσετε την επισκευή ή και αντικατάσταση τους.

Προς το παρόν η webooking αναλαμβάνει αποκλειστικά την περιποίηση μόνο των εσωτερικών χώρων του ακινήτου. Για οτιδήποτε αφορά στους εξωτερικούς χώρους, υπεύθυνος για τη συντήρησή τους και την περιποίησή τους είναι αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προς το παρόν η webooking δεν αναλαμβάνει τη συντήρηση και τον καθαρισμό πισίνων. Ο ιδιοκτήτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το ανωτέρω.

Οι επισκέπτες κάνοντας κράτηση στο ακίνητό σας, αποδέχονται τους όρους και παρακρατείται ένα ποσό εγγύησης για τυχόν ζημίες, το οποίο η webooking έχει συμφωνήσει μαζί σας. Κατά την αποχώρηση των επισκεπτών, το προσωπικό της webooking ελέγχει το ακίνητό σας για τυχόν ζημιές και ταυτόχρονα σας ενημερώνει. Αν δεν υπάρχουν ζημιές το ποσό της εγγύησης επιστρέφεται στους επισκέπτες. Σε περίπτωση που υπάρχουν ζημιές, το ποσό της εγγύησης δεν επιστρέφεται και αποδίδεται στον ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης οφείλει να επιδιορθώσει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση τις ζημίες ή βλάβες,  έτσι ώστε το ακίνητο να είναι πλήρως λειτουργικό και να  μπορεί να εξυπηρετεί χωρίς καμιά διακοπή τους επισκέπτες των επόμενων κρατήσεων.

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Παρόλα αυτά η webooking συστήνει στους συνεργαζόμενους με αυτήν ιδιοκτήτες να ασφαλίζουν τα ακίνητά τους, προκειμένου να είναι πλήρως καλυμμένοι σε οποιοδήποτε τυχαίο ή αιφνίδιο γεγονός προκύψει, όσον αφορά στο ακίνητό τους.  Σε κάθε  περίπτωση η webooking δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε ενδεχόμενες ζημίες και καταστροφές του ακινήτου.

Συμπληρώσετε την απλή Φόρμα Ενδιαφέροντος, οι ειδικοί του webooking θα επεξεργαστούν τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του ακινήτου σας και σε διάστημα επτά ημερών, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε ραντεβού στο προς ενοικίαση ακίνητό σας για να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα της συνεργασίας μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες, καθιστώντας  τους ιδιοκτήτες ακινήτων μακροχρόνιους πελάτες. Με την εγγραφή σας στη webooking, συμφωνείτε με τους Όρους Διαχείρισης*.
Για να διακοπεί η συνεργασία σας με τη webooking, θα πρέπει να αποστείλετε στη webooking μια γραπτή ειδοποίηση (μέσω email) 1 μήνα νωρίτερα και να μας ενημερώνετε για την πρόθεσή σας αυτή. Εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του email σας η webooking, θα σταματήσει να δέχεται νέες κρατήσεις για το ακίνητό σας. Κρατήσεις όμως που έχουν ήδη γίνει για το ακίνητό σας, πρέπει να εξυπηρετηθούν.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις και βοήθεια, απλά καλέστε,
Καλέστε στο 7000 4441
Δευτέρα με Παρασκευή 09.00- 18.00

Επικοινωνήστε με το έμπειρο προσωπικό της webooking, είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω email και θα σας δοθούν όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

https://webooking.com.cy/contact/